ONLINEBYGGVAROR  ONLINEINREDNING  
NYHETER        KATALOG

Köpa garageportar online

OnlineByggvaror Sverige erbjuder er de senaste och mest kvalitativa garageportar online för ett bättre pris.

Clopay garageportar

Inte för inte är Clopay världens största tillverkare av garageportar. Garageportarna är tidlöst vackra, prisvärda och inte minst säkra. Clopay har eget testcenter där varje port 
testas under extrema förhållanden.Utöver ett brett standardsortiment kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar upp till bredd 6100 mm och höjd 3660 mm. 

Diplomat Slagport

Vill du ha en enkel och snygg garageport ska du titta på våra slagportar. Våra garageportar har en klassisk konstruktion och finns i många stilar och modeller som harmonierar med våra ytterdörrar.

Hos oss kan du få garageport, förrådsdörr och ytterdörr från en och samma modellfamilj. Med gemensamt utseende på dörrarna till både hus och garage skapas ett harmoniskt intryck. Du kan välja samma kulör och i ett par fall till och med samma typ av glas på ytterdörr och garagedörrar.

Klassiska slagportar

Våra garageportar är av den klassiska typen av garageport med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt. Den här typen av garageport kallas även för slagport och används i alla slags miljöer. Den är enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut ur garaget, vilket inte alltid är självklart med andra typer av garageportar.
Diplomats garagedörrar har mer än utseende gemensamt med våra ytterdörrar. De är byggda på en kraftig ram av furu och är anpassade för varmgarage. Utsidan på våra garageportar består av en spårfräst träskiva vars yta är lackerad med en mycket slitstark 2-komponentslack. Dessa garageportar finns i fyra standardkulörer, men kan beställas i valfri nyans mot pristillägg.

Obehandlad garageport

Vill du ha en laserad garageport till ditt garage väljer du garageportar ur vår FSD-serie med utsida av obehandlad furupanel. Då får du själv lasera din garageport i lämplig nyans innan den monteras. Furupanelen rör sig vid temperaturväxlingar så täckmålning är inte att rekommendera.

FSD garagedörrar är avsedda för garage med en innertemperatur på max 18 grader. Målade garageportar har monterade låskistor av typ ASSA Connect. Garageportar ur FSD-serien har låskista typ Abloy LC200.

Garageport 

        Nyheter

        Kontakta oss

        Villkor & leverans

        Om OnlineByggvaror

        Monteringsanvisningar
      
        Inspiration

        Offertförfrågan