Takskjutport
Taksjutportarna är tidlöst vackra, prisvärda och inte minst säkra.
Slagportar
Slagport är en klassisk garageport som är med två dörrblad som hänger på gångjärn och öppnas utåt
Motor & tillbehör
Tillbehör till garageportar: Motor, fjärrkontroll m.m
 

Garageportar, slagportar, takskjutportar online

OnlineByggvaror.se erbjuder ett bredare sortiment av garageportar, slagportar, takskjutportar online. Hos oss köper / beställer du smidigt och tryggt garageport, slagport, takskjutport m.m på nätet. Alltid fraktfri leverans!

Clopay takskjutportar (garageportar)

Inte för inte är Clopay världens största tillverkare av garageportar. Garageportarna är tidlöst vackra, prisvärda och inte minst säkra. Clopay har eget testcenter där varje port 
testas under extrema förhållanden.Utöver ett brett standardsortiment kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar upp till bredd 6100 mm och höjd 3660 mm. 

Diplomat Klassiska slagportar

Våra slagportar är av den klassiska typen av garageport med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt. Den här typen av garageport kallas även för slagport och används i alla slags miljöer. Den är enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut ur garaget, vilket inte alltid är självklart med andra typer av garageportar.

Vill du ha en enkel och snygg garageport ska du titta på våra slagportar. Våra garageportar har en klassisk konstruktion och finns i många stilar och modeller som harmonierar med våra ytterdörrar.

Hos oss kan du få garageport, förrådsdörr och ytterdörr från en och samma modellfamilj. Med gemensamt utseende på dörrarna till både hus och garage skapas ett harmoniskt intryck. Du kan välja samma kulör och i ett par fall till och med samma typ av glas på ytterdörr och garagedörrar.

Obehandlad garageport

Vill du ha en laserad garageport till ditt garage väljer du garageportar ur vår FSD-serie med utsida av obehandlad furupanel. Då får du själv lasera din garageport i lämplig nyans innan den monteras. Furupanelen rör sig vid temperaturväxlingar så täckmålning är inte att rekommendera.

FSD garagedörrar är avsedda för garage med en innertemperatur på max 18 grader. Målade garageportar har monterade låskistor av typ ASSA Connect. Garageportar ur FSD-serien har låskista typ Abloy LC200.

                Nyheter
                Kontakta oss
                Villkor & leverans
                Om OnlineByggvaror
                Monteringsanvisningar      
                Inspiration